Depistat la volanul unei mașini la Horodnic de Sus deși avea permisul reținut de opt luni pentru consum de alcool. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

Marți, 21 iunie 2022, la ora 19.50, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea, în timp ce desfășura activități de poliție rutieră pe DC 45, pe raza comunei Horodnic de Sus, a oprit pentru control autoturismul Fiat Punto care avea direcția de deplasare dinspre orașul Vicovu de Sus spre municipiul Rădăuți.

Conducătorul auto, a declarat verbal că nu deține asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere, prezentând pentru control documentele autoturismului condus, acestea fiind valabile.

S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române, după datele de identificare furnizate de către conducătorul auto, fiind identificat Ioan I., din orașul Vicovu de Sus. 

De asemenea fiind efectuate verificări cu privire la dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, s-a constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere reținut din data de 14 octombrie 2021, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere (reținut)”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.