Reținut în arest după ce a fost depistat fără permis la volanul unui autoturism, pe strada Calea Cernăuți din Rădăuți

Marți, 21 iunie 2022, la ora 20:45, echipajul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Calea Cernăuți a observat un autoturism Volkswagen care circula dinspre comuna Satu Mare, virând stânga pe strada Frîncei, moment în care s-a efectuat semnal de oprire folosind semnalele luminoase și acustice.

La volanul autoturismului a fost identificat Constantin Procopciuc, iar pe locul pasagrului din dreapta-față a fost identificată Sabina G.

În urma interogării bazelor de date ale Poliției Române, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În urma celor constatate, s-a procedat la conducerea acestuia la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, în vederea întocmirii actelor procedurale. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, s-a concluzionat faptul că se impune luarea unei măsuri preventive față de suspect cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore. 

Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche