Două tinere s-au ciocnit cu mașinile într-o intersecție din Suceava. Una dintre ele a fost rănită

Miercuri, 8 iunie 2022, în jurul orelor 17:25, Anca T., de 38 de ani, din Suceava, conducea autoturismul Mitsubishi pe strada Nicolae Titulescu din localitate, iar la intersecția cu strada Ștefan Dracinschi nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen condus de Carmen A., de 31 de ani, din Suceava.

În primă fază, la 112 a fost raportat un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, însă ulterior tânăra aflată la volanul autoturismului Volkswagen a acuzat dureri și s-a deplasat la Spitalul Județean Suceava pentru investigaţii de specialitate. I s-a stabilit diagnosticul „contuzie membru superior drept, contuzie hemitorace drept”.

Cele două femeie au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care la Spitalul Judeţean Suceava li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche