Reținut în arest după ce a condus beat și fără permis și s-a izbit cu mașina într-un parapet, la Dorna Arini

Marți, 14 iunie 2022, la ora 12:15, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a identificat un autoturism Skoda care acroșase cu partea dreaptă spate un parapet metalic de protecție pe DN 17B, în comuna Dorna Arini din judeţul Suceava, .

La volan a fost identificat Gheorghe R., din municipiul Vatra Dornei, județul Suceava. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale prin avarierea autoturismului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Bărbatul a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române, reieșind faptul că nu este posesor al unui permis de conducere.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. 

În aceeași zi, prin ordonanța lucrătorilor de poliție judiciară, s-a dispus măsura reținerea inculpatului pe o durată de 24 de ore. Inculpatul Rusu Gheorghe a fost escortat și introdus în arestul IPJ Suceava până la expirarea ordonanței de reținere.
Mai nouă Mai veche