Un client a murit pe terasa unui magazin din Bunești

Miercuri, 1 iunie 2022, la ora 12:40, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Preutești au fost sesizați prin intermediul 112 despre faptul că un bărbat a murit pe teresa unui magazin din centrul satului Bunești.

În urma cercetărilor a fost identificat martorul Grigore M. care a declarat că se afla la magazin în jurul orei 12:00, unde a consumat băuturi alcoolice, iar pe terasă se afla și Dumitru S. La un monentdat martorul a plecat în spatele magazinului, iar când a revenit pe terasă l-a văzut pe Dumitru S., aflat pe un scaun la o masă, inconștient și galben la față. A încercat să-l trezească și a constatat că acesta nu mai respiră, ocazie cu care a solicitat prin 112 intervenția unei ambulanțe la fața locului.

Cadrele medicale de pe ambulanța sosită la fața locului au constatat decesul bărbatului, întrucât acesta nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Bărbatul nu era în evideța vreunui medic de familie și obișnuia să mai consume băuturi alcoolice. 

La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost descoperite urme de violență pe suprafața corpului, cadavrul fiind găsit întins pe betonul de pe terasă poziționat cu fața în sus.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei cadavrului care a fost depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni. Polițiștii continuă cercetările. 
Mai nouă Mai veche