Un tânăr a murit electrocutat de la aparatul de sudură, la Cărmârzani

Miercuri, 1 iunie 2022, la ora 16:12, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic prin 112 despre faptul că o persoană s-a curentat în satul Cămârzani, comuna Vadu Moldovei, județul Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 15:30, Vlad O., de 24 de ani, din Cămârzani, a mers la locuința vecinului său Vasile S. pe care urma să îl ajute să sudeze niște bare metalice la acoperișul unei hale aflate în construcție.

În momentul în care Vlad O. a conectat aparatul de sudură, proprietatea sa, la rețeaua de curent electric 220V, printr-un prelungitor, a leșinat și a căzut inconștient, de față fiind și Vasile S., care a apelat 112 solicitând intervenția unui echipaj al ambulanței.

Cele două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care au fost prezente la fața locului au efectuat manevre de resuscitare însă fără răspuns, fiind declarat decesul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei cadavrului, care a fost depus la morga Spitalului Fălticeni.
Mai nouă Mai veche