Un fulger a lovit un atelier auto din Ipotești și a provocat un incendiu. Au ars clădirea și piese de mașini și utilaje agricole

Miercuri, 1 iunie 2022, la ora 20:00, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un atelier auto din comuna Ipotești, județul Suceava. 

Au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava care au procedat la stingerea incendiului care se manifesta la un atelier mecanic dezafectat care aparține lui Viorel O.

După stingerea incendiului, lucrătorii Detaşamentului de Pompieri Suceava au stabilit că sursa de aprindere a fost un trăznet direct. 

Au ars magazia din lemn cu acoperiș din lemn și învelitoare din azbest precum și bunurile aflate în atelier (componente și piese pentru mașini și utilaje agricole vechi), nefiind pericol de propagare la alte vecinătăți. De asemenea nu au rezultat victime omeneşti.

Din discuțiile purtate cu proprietarul s-a stabilit că atelierul mecanic nu era funcțional, fiind dezafectat, iar bunurile nu erau asigurate, în prezent bărbatul neputând să evalueze prejudiciul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „distrugerea din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.