Un șofer beat urmărit de poliție s-a izbit cu mașina într-un copac, la Pâraie

Joi, 2 iunie 2022, la ora 00.05, patrula de serviciu din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Mălini, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe DJ 209A, în satul Pâraie, comuna Mălini, județul Suceava, au efectuat semnalul de oprire autoturismului Skoda care circula în direcția Pâraie spre Mălini.

Întrucât conducătorul autoturismulului nu a oprit la semnalul de oprire, lucrătorii de poliţie au plecat în urmărirea acestuia, ocazie cu care în intersecţia drumurilor DJ 209A cu strada Bisericii Pâraie au identificat autoturismul ieşit în afara părţii carosabile, intrat în coliziune cu un arbore. 

La volan a fost identificat Alexandru P., singur în autovehicul. Cu ocazia legitimării acestuia, polițiștii au constatat că acesta este posesor de permis de conducere categoriile AM, B1,B.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Mai nouă Mai veche