Biciclist care circula pe contrasens, lovit de o mașină la ieșire din benzinăria RO din Burdujeni

Vineri, 8 iulie 2022, la ora 07:05, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor, s-a constatat că Elena A., de 30 de ani, din comuna Adâncata, a condus autoturismul Opel Astra în benzinăria „RO”, iar la pătrunderea în strada Calea Unirii l-a acroșat pe Ilisei B., de 31 de ani, din municipiul Suceava, care circula cu bicicleta pe Calea Unirii, dinspre Bazar spre cartierul Burdujeni, pe contrasens.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzie membru inferior stâng”.

Conducătoarea auto și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche