Femeie din Burdujeni pălmuită de iubitul care a făcut o criză de gelozie. Polițiștii l-au evacuat din casă și i-au dat ordin de interdicție valabil cinci zile

Vineri, 8 iulie 2022, la ora 12.30, la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni s-a prezentat o femeie în vârstă de 45 de ani, care a sesizat faptul că în seara zilei de 2 iulie, la ora 23:00, a fost agresată fizic de către concubinul său, Cornel Ș., în vârstă de 54 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din discuțiile purtate cu victima a reieșit că a trăit în concubinaj cu bărbatul timp de 17 ani, locuind la domiciliul acesteia. În seara zilei de 2 iulie, în jurul orei 23:00, a avut loc un conflict spontan pe fondul unei crize de gelozie, iar bărbatuul s-a enervat și a lovit-o cu palma.

Partea vătămată a prezentat un certificat medico-legal, eliberat la data de 7 iulie 2022, prin care s-au constatat leziuni care pot necesita 4-5 zile de îngrijiri medicale, iar în urma completării formularului de risc a reieșit că există un risc iminent, sens în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, față de care s-a dispus evacuarea din domiciliu, precum și păstrarea distanței de 100 de metri față de partea vătămată, de domiciliul acesteia și de locul de muncă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche