Ciutac și Ungurian au demisionat. Un nou președinte a fost deja instalat la Foresta

Schimbare la conducerea clubului de fotbal Foresta Suceava. Președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian au demisionat după ce au ratat obieectivul de a promova în Liga a II-a. Anunțul a fost făcut luni, pe pagina de Facebook a clubului. 

În funcția de președinte al clubului Foresta Suceava a fost numit Gabriel Clim. Noul antrenor al echipei va fi anunțat până la reunirea lotului, programată pentru data de 18 iulie. 

Comunicatul transmis de Foresta Suceava:

„Încă de la începutul proiectului, scopul clubului ACS Foresta Suceava a fost acela de a deveni o emblemă a comunității locale în fotbalul național. Ca urmare a ratării obiectivului promovării în al doilea eșalon fotbalistic, președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au înaintat demisiile din funcțiile de presedinte, respectiv vicepresedinte.

În urma acestui demers și din dorința de a continua munca începută în anul 2016, proiectul ACS Foresta Suceava va trece printr-un proces de reorganizare, primul pas în acest sens fiind numirea domnului Gabriel Clim în funcția de președinte.

Pana la data de 18.07.2022 cand va fi reunirea lotului urmeaza sa fie numit si noul antrenor principal pentru sezonul urmator”. 
Mai nouă Mai veche