Motociclist accidentat de o tânără care nu i-a acordat prioritate, la Frătăuții Vechi

Duminică, 17 iulie 2022, la ora 11.45, Maria L., de 27 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, conducea autoturismul Audi pe raza comunei Frătăuții Vechi, intrând de pe un drum comuna neclasificat pe drumul DJ 178C, în direcția municipiului Rădăuți, iar în momentul în care a efectuat virajul la stânga a fost acroșată în partea lateral-dreapta a autoturismului de motocicleta Honda condusă de către Andrei A., de 29 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, care circula pe drumul DJ 178C, din direcția Frătăuții Vechi spre Rădăuți.

În urma imactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului care a fost transportat la Spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie genunchi stâng și contuzie mână stângă”.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătoarea autorismului Audi care a efectuat un viraj stânga fără a acorda prioritate de trecere motociclistului care circula regulamentar.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche