Două persoane rănite după ce au căzut cu scuterul, la Frătăuții Noi

Duminică, 17 iulie 2022, la ora 17.42, Vasile U., de 42 de ani, din comuna Stăuceni, județul Botoșani, conducea un moped pe un drum comuna neclasificat, în interiorul localității Frătăuții Noi, având direcția de deplasare către comuna Bilca. Pe moped, pasageră pe portbagajul improvizat, se afla Rodica H., de 43 de ani, din Frătăuții Noi. 

Ajungând în locul s-a terminat carosabilul din beton și a început o porțiune de pietriș, cei doi s-au dezechilibrat și au căzut de pe moped, suferind leziuni minore. 

Fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, li s-au acordat îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit escoriații la umărul și cotul drept și contuzie la umărul drept, iar femeia a fost diagnosticată cu plagă contuză gamba dreapta, escoriație genunchi drept și echimoză coapsa stângă.

Conducătorul mopedului au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliție Române s-a constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Din verificările efectuate, vinovăția producerii accidentului aparține conducătorului autovehiculului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche