Rănit după ce s-a izbit cu mopedul în podețul căminului cultural din Fântânele. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru trei infracțiuni

Duminică, 10 iulie 2022, la ora 22.25, Laurențiu Constantin R., de 24 de ani, din comuna Fântânele, județul Suceava, a condus mopedul pe DJ 290, în localitatea Fântânele, iar în dreptul Căminului Cultural din comună a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu capatul podețului ce face accesul în curtea căminului cultural. 

În urma impactului, tânărul a suferit leziuni, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale. Tânărul a primit diagnosticat preliminar: „contuzionat prin accident rutier, traumatism coloana cervicala”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,08 mg/l alcool pur în aer expirat, și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanță”.
Mai nouă Mai veche