Un bărbat flămând a spart un magazin din Baia și a mâncat două iaurturi, o roșie și o pâine înainte să îl prindă polițiștii

Vineri, 8 iulie 2022, la ora 05:59, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat din comuna Baia, județul Suceava, cu privire la faptul că i-a spart cineva geamul de la magazin și intenționează să furbe bunuri din interior. 

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini. În interiorul magazinului a fost identificat Gheorghe L., din localitate, care a declarat faptul că a pătruns în interiorul magazinul după ce a spart un geam cu un coș de gunoi aflat în vecinătate, datorită faptului că era flămând și căuta ceva de mâncare. Bărbatul a consumat în interiorul magazinului două iaurturi, o pâine, o roșie și a desfăcut un pachet de țigări fără să ia nicio țigară din acesta, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

S-a discutat cu fiul administratorului, care a declarat faptul că nu s-a constatat lipsa altor bunuri din interiorul magazinului.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea tentativei la infracțiunea de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche