VIDEO Un bărbat supărat pe polițiști a intrat cu căruța în magazinul Profi din Dolhasca

Un bărbat supărat pe polițiști a intrat cu căruța în magazinul Profi din orașul Dolhasca, județul Suceava. Incidentul s-a produs miercuri, 27 iulie.

Bărbatul este chiar paznicul magazinului și supărarea lui a plecat de la un incident produs marți seară, în timp ce era de serviciu. Bărbatul a apelat la poliție după ce mai mulți tineri au început să facă scandal în magazin. Polițiștii i-ar fi spus că trebuie să se descurce singur pentru că magazinul este proprietate privată. Răspunsul polițiștilor l-a scos din sărite pe bărbat.

Miercuri, după ce a ieșit din tură, bărbatul s-a răcorit cu câteva pahare. Paznicul și-a luat calul și căruța și s-a întors la magazin.

Acolo, a intrat cu calul până la casele de marcat pentru a vedea dacă de această dată intervine poliție. 

„Nici acum nu vine poliția?”, întreba bărbatul.

Citește mai departe: 
 

3 Comentarii

  1. Toate neînțelegerile și acțiunile de prost gust dacă putem încadra corect, sunt evidențiate și bune pentru prima pagina. Cu restul problemelor ce facem? Promovam doar după bunul plac?

    RăspundețiȘtergere
  2. OMUL CAM A AVUT DREPTATE...

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci exact asta trebuie, politia trebuie sa intervina oricind e solicitata altfel cazul Dinca revine.... a facut ce trebuia, politistii trebuiesc condsmnati ca autoru morali iar carutasul cu suspendare...... Un magazin e loc public si trebuie sa respecte legile pe terenul propiu.... de multe ori badigarziinu pot face fata golaniilor unora..

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche