Accident mortal la Găinești. Un tânăr motociclist s-a izbit violent într-un parapet din beton

Duminică, 31 iulie 2022, în jurul orei 17.50, Gheorghiță G., de 28 de ani, din satul Găinești, comuna Slatina, județul Suceava, în timp se deplasa pe o motocicletă Kawasaki pe DJ 209A, din direcția Găinești spre Slatina, la ieșirea din localitate a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, acroșând frontal un parapet din beton.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei care a fost transportat cu un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean Suceava pentru investigații.

S-a procedat la verificare în baza de date, ocazie cu care s-a constat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea în urma verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că motocicleta Kawasaki nu avea montată plăcuță cu număr de înmatriculare, aceasta fiind neînmatriculată.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost transportat cu un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean Suceava, iar la ora 20:45 a fost constatat decesul acestuia.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche