Un somn odihnitor cu dormitor Blossom

 


Intr-o viata de om se strang zeci de haine. Nu este vorba de acelea care raman mici si sunt donate celor care au nevoie de ele sau puse in saci sa le ia cineva, nici de cele transformate in carpe de sters, ci de cele aflate in uz!

In functie de sezon, dupa ce sunt spalate si calcate, hainele care nu mai sunt imbracate sunt puse in stand-by. Asa stau vara toate hainele de iarna: fel si fel de esarfe, de pantaloni grosi si jeci sau paltoane. Ce bine ca s-a inventat mobila, ca altfel aceste haine ar fi vazute peste tot!

Dormitor Blossom ofera spatiu de depozitare pentru imbracamintea tuturor din familie, fiindca are in componenta un dulap alb cu sase usi. Cu aceasta piesa uriasa de mobilier hainele pot fi asezate in ordine ca toata lumea sa fie multumita.

Sunt trei membri in familie? Fiecaruia ii revin doua usi, iar acolo isi poate pune pe umeras tot ce pofteste. Fiind spatiu atat de generos se intelege ca hainele care au fost calcate o data nu mai sunt luate la mana a doua oara cum se intampla cu dulapurile cu doua usi in care camasile  stau presate pe umerase.

E frustrant sa isi calce cineva de seara o rochie pretentioasa sau o camasa dintr-un material imposibil, iar a doua zi sa constate ca nu poate imbraca hainele respective inainte de a repeta operatiunea de calcare!

In oglinda uriasa se poate analiza oricine, oricat ar fi de inalt. Este o oglinda de calitate premium care se potriveste perfect cu albul stralucitor al mobilei.

Si comoda este mare, in concluzie ofera spatiu de depozitare pentru un televizor, in cazul in care cei care dorm in acel loc vor televizor in camera si pentru lenjeriile de pat. In sertarele comodei pot fi puse teanc fetele de perna calcate, cearsafurile, fetele de masa, iar in alte sertare prosoapele.

Comoda sta bine lipita de perete, dulapul la fel, prin urmare, ramane suficient spatiu pentru patul urias in care somnul este dulce la fel ca al unui copilas.

Acest dormitor de lux costa 5760 de lei, termenul de livrare fiind de 5-6 saptamani. Din punct de vedere cromatic nota definitorie a acestei mobile de dormitor este rafinamentul, fiindca albul si griul se potrivesc perfect.

Dormitor Victoria Crem este la acelasi pret, dulapul fiind in cinci usi si in loc de o noptiera sunt incluse doua, dispuse pe ambele parti ale patului.

Comoda este mai inalta, avand un numar mai mare de sertare si o oglinda incorporata.

Topmob-design asigura transportul gratuit in Bucuresti si in Ilfov, iar pentru cumparatorii din tara asigura livrarea prin curier, detaliile punandu-se la punct telefonic. Persoanele care doresc sa isi mobileze casa cu bani putini au la dispozitie filtrul de pret pe care il pot aplica pentru fiecare produs in parte.

Exista o multime de produse sub 300 de lei, iar din acestea se pot realiza diferite seturi dragute la cele mai avantajoase preturi.

COMODA AMBASADOR NEW FAG costa 265 de lei si pe ea poate fi pus si televizorul. Comodele pe role sunt ideale, fiindca pot fi mutate dupa dorinta dintr-un loc in altul.

Incepand de la 162 de lei se poate cumpara o masuta de cafea frumoasa la care musafirii vor sta cu drag. MASA CAFEA LIGHT 235 WENGE+STEJAR CRAF are o lungime de 70 de centimetri, fiind potrivita pentru camerele micute.

Un scaun bun de bucatarie costa 189 de lei si poate fi negru, rosu sau verde, in functie de preferintele cromatice ale cumparatorilor. Aceste scaune placut colorate pot fi asortate perfect la bucatarie bicolora: alb-verde sau alb-rosie. MASA HOL ROLE CIRES costa 136 de lei si poate fi asezata unde este nevoie de ea. Are o nuanta placuta, iar rolele o fac mobila. Pe ea se pot aseza lucruri atat in partea superioara, cat si pe raftul de jos.

Piese care nu se gasesc in alte magazine, cu multa rabdare se gasesc aici, important este ca persoana care are nevoie de ele sa nu se grabeasca.

Noptierele de 159 de lei sunt prevazute cu un sertar mare si cu un raft si in ambele se pot pastra lucruri.

Exista si corpuri cu 2-3 polite, fel si fel de dulapuri si noptiere din care se poate mobila o camera si musafirul nu va sti ca acela nu este un set si ca s-a mers pe varianta cea mai ieftina a cumpararii celor mai ieftine produse: mese, comode, sertare, dulapuri si paturi.

Pozitionand filtrul de pret la limita inferioara, cumparatorul va gasi noptiere cu 140 de lei si paturi cu 449 de lei. Pentru toate paturile salteaua se cumpara separat, dar un pret asa de mic ajuta oamenii cu buget redus pentru mobilarea unei case.

Mobila este gandita pentru case cu spatii uriase si pentru case micute, pentru oameni cu bani multi si pentru oameni cu bani putini. Patul Tudor care costa 449 de lei se afla la reducere cu 38%, asa se explica pretul mic al produsului.

Un magazin de mobila asa de bun este mereu plin de clienti, de aceea pentru fluidizarea aglomeratiei se recomanda orientarea catre produsele dorite de acasa, prin intermediul site-ului, filtrele de cautare conducand la produsul ideal pentru un anumit cumparator.

E vremea schimbatului mobilei, a saltelelor si a covoarelor, e vremea investitiilor in casa, fiindca iarna oamenii petrec cea mai mare parte din timp acasa! Cu bani putini se pot alege piesele de mobilier de care este neaparat nevoie, iar dormitorul blossom este ideal pentru un somn odihnitor.


Mai nouă Mai veche