Amendă de 1.000 de lei pentru un șofer care transporta lemn de foc fără acte

Luni, 9 august 2022, patrula de ordine și siguranță publică formată dintr-un lucrător la Biroului de Ordine Publică și un lucrător al Biroului de Investigații Criminale din cadrul subunității, în baza unor date și informații de interes operativ, a depistat autoutilitara Volkswagen LT condusă de Răzvan R., din comuna Vama, județul Suceava, transportând material lemnos pentru foc, specia fag.

Cu privire la documentele de proveniență și transport a materialului lemnos, șoferul a declarat că transportă lemnul fără a deține documente legale în acest sens.

Autoutilitara a fost condusă la Atelierul de Producție Sadova, din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta, unde lucrătorii silvici au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând cantitatea totală de 2,43 de metri cubi, lemn de foc, specia fag în valoare de 420,39 de lei, ocazie cu care materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie.

În cauză a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei și s-a dispus confiscarea a 2,43 metri cubi, lemn de foc, specia fag în valoare de 420,39 lei.
Mai nouă Mai veche