Bărbat grav rănit după ce a fost călcat de o căruță încărcată cu fân, la Bilca

Marți, 9 august 2022, la ora 14:55, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați de către dispecerul Poliției municipiului Rădăuți cu privire la faptul că la Spitalul municipal Rădăuți s-a prezentat Ioan C, din comuna Bilca, policontuzionat, lovit de căruță.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul în jurul orei 14:00 bărbatul s-a deplasat singur cu atelajul hipo tras de o cabalină pe o suprafață de teren pentru a strânge niște fân. În timp ce încărca fânul și aflându-se în preajma atelajului hipo, s-a dezechilibrat și a căzut pe sol cu fața în jos, moment în care cabalina s-a speriat și trăgând atelajul hipo a trecut cu roata din stânga spate peste bărbat. 

Văzând că nu se poate ridica de la sol, bărbatul l-a contactat telefonic pe fiul său care a venit la fața locului și a solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței.

Bărbatul a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean „Ioan cel Nou” Suceava.

Lucrătorii de poliție fac cercetări pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche