Dorin Goian vrea să ducă Foresta Suceava în Liga 1: „Este nevoie de un proiect pe termen lung”

Dorin Goian, antrenorul clubului de Liga a III-a Foresta Suceava, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre planul de evoluare în ligile superioare.

,,Foresta Suceava poate reveni la perioada aceea când evolua în prima ligă, doar că este nevoie de timp și este nevoie de un proiect pe termen mediu spre lung pentru că sunt multe lucruri de pus la punct.

Din păcate la Suceava a fost o strategie greșită în anii trecuți pentru că în fiecare an se dorea promovare, în fiecare an se schimbau foarte mulți jucători și erau foarte mari așteptările.

Echipa nu apuca să se omogenizeze pentru că erau foarte multe schimbări de jucători și mai ales noul sistem de promovare din Liga a 3-a în Liga a 2-a era destul de greu. Cel mai bun exemplu îl putem avea la Oțelul Galați, pentru că și ei s-au chinuit vreo 3 sau 4 ani să promoveze la Liga a 2-a și este o echipă cu un buget mare pentru Liga a 3-a, dar de abia acum au reușit să promoveze la Liga a 2-a, nu le-a fost ușor nici lor. Este nevoie de timp, dar probabil și șocul retrogradării este unul destul de mare și se resimte mai mult”
, a spus Dorin Goian la Radio Sport Total FM.

Mai nouă Mai veche