Fetiță care a fugit de lângă mătușa ei, lovită de o mașină, la Moldovița

Sâmbătă, 30 iulie 2022, la ora 16.00, Ioan M., de 59 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, în timp ce conducea autoutilitara Renault pe DJ 176, în localitatea Moldovița, dinspre centrul localității Moldovița către Vatra Moldoviței, a lovit-o pe o fetiță de cinci ani, din municipiul București, care mergea Liliana M., de 52 de ani, mătușa acesteia, pe partea dreaptă, către localitatea Moldovița, fetița angajându-se brusc în traversarea drumul de la dreapta la stânga prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a fetiței, care a fost transportată la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde a primit diagnosticul ,,contuzionată ușor prin accident rutier”, fără a rămâne internată.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

1 Comentarii

  1. Să arate poliția rutieră și direcția drumuri județene ,unde este locul permis de trecere a șoselei ? De asemenea,poliția rutieră să explice cum e posibil ca la 50 km la oră, să ai frână care să lase urme pe 10 metri ?

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche