Fost atacant al Forestei Suceava cumpărat de Gigi Becali pentru a forța calificarea FCSB în grupele Conference League

Patronul FCSB Gigi Becali a anunțat că l-a cumpărat pe atacantul Bogdan Rusu (32 de ani) de la CS Mioveni pentru a întări echipa în încercarea de calificare în grupele Conference League.

Bogdan Rusu (foto dreapta) a jucat în primul eșalon la Astra Giurgiu, în perioada 2010-2012, la Hermannstadt în sezonul 2018-2019 și la CS Mioveni, stagiunea trecută și în startul actualei campanii.

Atacantul are o experiență mai bogată la nivelul ligii secunde, unde a disputat 241 meciuri a marcat 87 de goluri și a oferit 20 assist-uri în tricourile cluburilor Farul, Astra, Dacia Unirea Brăila, Bacău, FC Brașov, Foresta Suceva, Hermannstadt, Petrolul, Dunirea Călărași și CS Mioveni.

La Foresta Suceava, Bogdan Rusu a activat în sezonul 2016/2017, atunci când galben-verzii au jucat în Cupa României cu Steaua București și au încheiat turul Ligii a II-a pe locul al doilea, dar apoi totul s-a destrămat din cauza conflictelor interne.

Bogdan Rusu poate debuta la FCSB în meciul cu Dunajska Streda

Bogdan Rusu poate debuta la FCSB la două zile de la transfer, cu Dunajska Streda, meci programat miercuri, de la ora 21:30, în Slovacia, la fel ca David Miculescu, fotbalist de 21 ce va semna tot luni cu echipa vicecampioană.

Cei doi pot fi trecuți de conducerea clubului pe lista pentru ”dubla” cu Dunaska Streda din turul trei preliminar al Conference League cu cel mult 24 de ore înaintea jocului din tur.
Mai nouă Mai veche