FOTO Motociclist fără permis accidentat de un șofer care nu i-a dat prioritate, la Ilișești

Marți, 9 august 2022, la ora 16.25, Alexandru P., de 69 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autovehiculul Opel pe DN17, în Ilișești, dinspre Stroiești, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete Honda condusă de Ionuț M., de 27 de ani, din orașul Frasin, care se deplasa dinspre centrul localității Ilișești, întrând în coliziune cu aceasta.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei și al unui pasager din autovehiculul Opel, Tudor P., de 20 de ani, din municipiul Suceava, care au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit diagnosticul „plagă escoriată flancul drept și lombară dreaptă, contuzie torace stâng anterior” pentru motociclist și „traumatism umăr drept” pentru pasagerul din autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare dintre ei.

Totodată în urma efectuării de verificări în bazele de date ale poliţiei, s-a stabilit faptul că motociclistul figurează cu permisul de conducere suspendat.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche