Rafturi sigure pentru cherestea

 


Nevoia de cherestea este din ce in ce mai mare, fiindca in constructii acest produs nu se poate inlocui cu nimic. Daca pentru fabricarea mobilei s-au gasit solutii  cum ar fi utilizarea resturilor de lemn, scandura din lemn nu poate fi substituita.

Ea poate fi cumparata de la depozite (in prezent acest produs s-a scumpit mult) sau facuta la domiciliu de catre oameni priceputi, taindu-se bustenii in circular.

Persoanele care cumpara cherestea stiu ca nu au voia sa o lase la voia intamplarii, in soare sau in ploaie si ingramadita una peste alta in dezordine pentru ca se stramba. Si in depozite cheresteaua este asezata  ordonat pe rafturi metalice speciale, fiindca pusa direct pe pamant, ar trage si s-ar putea umple de mucegaiuri.

Lemnul este pretentios si necesita o depozitare sigura. Acum, posesorii de depozite de materiale de constructii au spatii de depozitare interioare si exterioare. In interior se tin obiectele mai mici, iar in exterior cele mari si voluminoase.

Posesorii de depozite si magazine, in cazul in care ar solicita consultanta specialistilor firmei Stroreexpert, ar auzi de la specialisti urmatoarea precizare: sistemul de tip cantilever comercializat de noi poate fi folosit în interior sau exterior. Este minunat ca rafturile metalice s-au specializat si ca exista sisteme si pentru depozitarea cherestelei! Mai departe, colaborarea cu furnizorii de rafturi metalice este simpla, iar la sfarsit, clientul va fi foarte multumit sa isi stie marfa asigurata.

Intreprinzatorii care doresc rafturi metalice pentru cherestea masoara spatiu de care dispun. Ei fac acest lucru numai in cazul in care sunt foarte priceputi, desi este mult mai bine sa fie chemati specialistii care stiu sa economiseasca si ultimul milimetru. Cert este ca in prima faza se fac masuratorile si proiectarea rafturilor.

Nu este deloc usoara parcurgerea acestei etape, dar specialistii firmei prezentate mai sus au inceput activitatea din anul 2008, prin urmare se pot mandri cu o experienta de 14 ani. Diversitatea rafturilor si specializarea lor se datoreaza experientei indelungate si colaborarii cu sute de clienti. Rafturile metalice Storeexpert pot fi vazute:

-in magazine si supermarketuri, fiindca sunt mai rezistente si mai usor de intretinut decat rafturile din alte materiale;

-in institutii fiindca dosarele cu acte se pastreaza in arhive cu rafturi metalice;

-in diferite fabrici, ele fiind alese in functie de ceea ce produce unitatea respectiva;

-la ferme;

-in depozitele de legume-fructe;

-in depozitele de materiale de constructie, de vopsele si multe alte produse.

Dupa proiectarea lor, rafturile metalice si toate accesoriile necesare montajului sunt livrate la adresa precizata de cumparator. La fel de indicat este ca tot specialistii Storeexpert sa realizeze si montajul pentru ca este mult mai sigur. Se pot solicita si servicii de mentenanta pentru mai multa siguranta si de reparatii, daca este cazul.

Aceste rafturi vopsite in camp electrostatic nu ruginesc si isi pastreaza aspectul elegant mult timp. Ele valoreaza enorm, desi nu sunt scumpe prin capacitatea lor de a asigura pastrarea in conditii optime a unor marfuri scumpe si solicitate des.

Intreprinzatorii care nu au colaborat cu Storeexpert nu stiu ca specialistii firmei ofera gratuit servicii de consultanta si proiectare ca rafturile sa se incadreze perfect in spatiul de care dispune solicitantul.

Sistemele de rafturi sunt garantate pentru ca sunt facute din cele mai bune materiale si pentru ca manopera este facuta de excelenti profesionisti care fac acest lucru de 14 ani.

Poate ca multi au nevoie ca de aer de aceste rafturi. Sunt fabrici de prelucrare a lemnului, sunt companii de constructii si particulari care lucreaza cu cherestea si nu stiu unde sa o puna si cum sa o aseze sa nu se strambe.

In afara faptului ca exista rafturi speciale pentru scandura si alte materiale de constructii lungi si cu forme neregulate mai este o veste buna legata de oferta Storeexpert: rafturile metalice se pot inchiria.

Inchirierea este utila in urmatoarele situatii:

-nu sunt bani suficienti pentru un sistem de rafturi noi;

-nevoia de rafturi nu este perena, ci sezoniera;

-depozitul este pe punctul de a se muta in alt loc;

-clientul doreste sa verifica eficienta acestor spatii de depozitare inainte de a le cumpara.

La sfarsitul perioadei de inchiriere prevazute in contract, rafturile se pot cumpara.

Dar oferta companiei Storeexpert este mult mai vasta. In afara rafturilor metalice cuprinde si confectii metalice, vanzare utilaje si inchiriere utilaje, leasing rafturi, inspectii sisteme de rafturi.

Pe site-ul firmei, vizitatorul are la indemana  si portofoliul de clienti pentru a se convinge de valoarea serviciilor si produselor oferite de aceasta companie.

In prezent, Storeexpert colaboreaza cu:depozite de produse agricole, depozite de produse It, depozite de produse metalice si de constructii, companii aeriene, depozite alimentare, mari librarii si magazine de jucarii.

Confectiile speciale se pot realiza la cererea clientului caruia i se pune la dispozitie un inginer pentru a face proiectarea produsului, apoi acesta este fabricat si testat pentru a se vedea daca merita sa fie produs in serie.

Rafturile metalice pentru cherestea reprezinta solutia ideala pentru pastrarea acestui material de constructie scump si atat de necesar. Datele de contact ale reprezentantilor Storeexpert se afla pe site si in acelasi loc se gasesc si formularele speciale Cere oferta prin care clientul poate solicita mult mai repede anumite produse, consultanta sau proiectare.

Oricat de bine s-ar pricepe cineva la depozitare produse este bine sa se consulte cu un specialist si sa lase totul in seama celor care se pricep. Un sistem de rafturi metalice pentru depozitatul cherestelei reprezinta o investitie care se impune sa fie facuta pentru evitarea pierderilor generate de depozitarea produsului in spatii improvizate.

 

 

Mai nouă Mai veche