Un individ beat s-a izbit cu BMW-ul într-un gard, la Bălcăuți

Miercuri, 10 august 2022, la ora 01.35, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul un autoturism a distrus un gard al unui imobil aflat în proximitatea DN2 / E85, la Bălcăuți. 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că Marius D., din Șcheia, în timp ce conducea autoturismul BMW, circulând pe direcția Suceava-Siret, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard din Bălcăuți. În urma accidentului nu au existat victime. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcoor pur în aerul expirat. În continuare, acesta a fost condus la Spitalul orășenesc Siret unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fiind verificat în bazele de datele s-a constat că RCA pentru autoturismul marca BMW este expirată, fapt pentru care s-a procedat la ridicarea plăcuțelor de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare.

De asemenea, s-a ridicat și permisul de conducere al șoferului, eliberăndu-i-se în acest sens o dovadă fără drept de circulație.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche