Un tânăr fără permis se plimba cu un scuter cu numere false prin Burdujeni. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

Marți, 9 august 2022, la ora 23.25, patrula de siguranță publică din cardul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni, cu autospeciala din dotare, a observat un moped Honda care se deplasa pe strada Calea Burdujeni.

S-a procedat la oprirea mopedului prin folosirea semnalelor acustice și luminoase. Conducător al mopedului a fost identificat Constantin S., în vârstă de 24 de ani,acesta declarând verbal că nu posedă permis de conducere, fapt rezultat și din verificările în bazele de date.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că numerele de înmatriculare care erau montate pe mopedul Honda cu o capacitate cilindrică de 250 m3 sunt false, acestea aparținând unui autoturism.

Tânărul a fost condus la sediul secției de Poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor.

Totodată a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Biroului Poliției Rutiere Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,, conducerea unui vehicul neînmatriculat/numere false”.
Mai nouă Mai veche