Bătaie în discoteca din Poiana. Un suspect a fost reținut în arest

Polițiștii suceveni au soluționat un caz de agresiune petrecut la 7 august într-o discootecă din Zvorîștea. Un tânăr a sesizat atunci autoritățile că a fost agresat fizic în incinta societății comerciale. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că agresorul este Vasile Macoviciuc, de 24 de ani, din localitatea Șerbănești, comuna Zvoriștea, județul Suceava.

Luni, polițiștii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de agresor pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe si tulburarea ordinii și liniștii publice, constând în aceea că în seara zilei de 7 august 2022, în jurul orelor 01.50, în timp ce se afla in incinta clubului din localitatea Poianam, comuna Zvoriștea, pe fondul unui conflict spontan, a lovit persoana vătămată cu un pahar, fiindu-i provocate leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 11-13 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal emis de Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava, iar urmare a comportamentului violent al suspectului, participanții s-au panicat, inducându-le acestora o stare de temere și insecuritate fizică.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, începând cu data de 19 septembrie 2022, ora 15.30, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare unei măsuri privative de libertate.

Agresorul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche