Cum sa alegeti cele mai bune farfurii pentru casa sau pentru afacerea voastra

 

O bucatarie ideala este cea care are elemente utile si functionale care sunt si frumoase si impodobesc masa. O ustensila care indeplineste toate aceste cerinte este o farfurie buna. Este perfecta pentru orice ocazie si poate tine o multitudine de feluri de mancare. Cu toate acestea, trebuie aleasa cu grija.

In acest articol va vom oferi toate sfaturile de care aveti nevoie pentru a alege o farfurie perfecta pentru tot ce aveti nevoie! 

Daca doriti sa va puneti v\farfuria la cuptor, asigurati-va ca materialul este refractar, astfel incat sa nu dauneze sanatatii familiei, prietenilor sau a dumneavoastra. Fiecare format de farfurie se potriveste cel mai bine unui tip de mancare, asa ca alegeti cu grija si alegeti un format care se potriveste bine cu ceea ce gatiti. Un sfat bun este sa alegeti o farfurie decorativa pentru a aranja masa in situatii si evenimente speciale.

In ciuda faptului ca este un articol esential si foarte usor de gasit in orice oras, farfuria nu este usor de cumparat. Cu multe modele, materiale, culori si forme, o farfurie poate fi un articol foarte complex din care sa alegeti. Cauatati in special in magazinele care ofera echipamente HORECA, pentru a cumpara ceva de calitate.

De aceea am cele cele mai bune modele de vase pentru a va usura viata si a va simplifica alegerile atunci cand cumparati acest articol esential pentru bucatarie. Asezati masa cu stil cu farfuriile pe care le iubiti! Farfuria poate fi unul dintre punctele importante ale mesei dvs., deoarece poate fi complementara pentru felul principal. Apoi, cu o farfurie frumoasa, se va da tonul experientei culinare si exprima stilul personal.

Prin urmare, trebuie aleasa cu atentie, acordand atentie unei varietati de aspecte. Farfuria este un articol perfect pentru a servi orice masa sau pentru a o duce la cuptor sau chiar la congelator. De aceea este un instrument esential pentru oricine isi doreste un articol de bucatarie versatil.

Poate fi folosita pentru a pastra o multitudine de alimente, de la salate pana la deserturi cu adevarat delicioase. De asemenea, o farfurie poate fi folosita atat pentru preparate calde, cat si reci. In plus, farfuria poate fi gasita intr-o multitudine de dimensiuni si modele, facand-o ideala pentru cei cu o familie numeroasa sau care doresc doar o cina intima in doi. Stiati ca nu toate farfuriile de mancare merg bagate la cuptor? Cu exceptia cazului in care compozitia sa este din materiale refractare!

Care sunt avantajele si dezavantajele unei farfurii?

Farfuria este unul dintre cele mai versatile si utile articole dintr-o bucatarie. Poate ajuta la gatirea alimentelor in cuptorul cu microunde. In plus, poate servi ca recipient pentru a depozita mancarea in frigider.

Pe masa, acest articol este mai presus de toate un aspect decorativ activ pentru a va face masa si mai frumoasa. Deoarece sunt articole extrem de versatile, pot merge cu orice stil de vesela pe care l-ati ales.

Dezavantajul este in principal pretul, deoarece o farfurie de buna calitate si un design distinctiv poate fi costisitoare. De asemenea, sunt articole fragile. Prin urmare, trebuie sa aveti intotdeauna grija cand le manipulati.

Care este cel mai bun material pentru o farfurie?

Inainte de a incepe sa va ganditi la stiluri si culori, este util sa incepeti cercetarea concentrandu-va pe materialul care va place. Fiecare tip de farfurie are propriile sale avantaje care va pot ajuta sa va alegeti:

China bone – Usor si elegant, China bone este o optiune durabila atat pentru ustensilele de zi cu zi, cat si pentru ocazii speciale, deoarece rezista la taiere. Este foarte rezistent si poate fi pus in masina de spalat vase.

Portelan – Acest material versatil are o suprafata neporoasa si o durabilitate excelenta ca urmare a temperaturilor ridicate de ardere. Aceste piese pot fi utilizate de obicei in masina de spalat vase si cuptorul cu microunde. Atentie la farfuriile de portelan cu detalii metalice, deoarece nu pot intra in cuptorul cu microunde! Farfuria de portelan iti face mesele mai sofisticate. 

Lut - Farfuria de lut ofera valoare, durabilitate si un aspect casual. Este unul dintre cele mai vechi materiale industriale si ii confera o greutate considerabila in vase. Este o idee buna sa evitati schimbarile bruste de temperatura, temperaturile ridicate ale cuptorului sau setarile ridicate ale cuptorului cu microunde pentru a mentine vasele in stare cat mai buna.

Sticla – Multi prefera caracterul practic si simplitatea unei farfurii de sticla. Nu sunt la fel de frumoase ca alte materiale, dar sunt durabile si rentabile.

Exista o farfurie pentru fiecare tip de fel de mancare si este foarte important sa alegeti corect in functie de cina care va fi servita. Sunt farfurii de toate dimensiunile, de la mini farfurii, care se potrivesc cu cateva aperitive, pana la modele cu adevarat gigantice, care servesc multor feluri de mancare sofisticate.

Cand faceti cumparaturi pentru a dumneavoastra, luati in considerare ce alimente doriti sa serviti si, de asemenea, cum le veti pastra dupa spalare. Este intotdeauna mai bine sa alegeti dimensiuni intre mici si medii.

Formatul unei farfurii ar trebui sa fie un alt criteriu. Alegeti farfuria cea mai buna pentru ceea ce doriti sa serviti. Pestele, de exemplu, se potriveste bine pe farfurii ovale. In timp ce prajiturile sunt perfecte in recipiente patrate si dreptunghiulare. Prin urmare, tineti cont de acest criteriu atunci cand va alegeti tava.

Culorile, in final, sunt alese in functie de ce mese doriti sa aranjati. In general, va sfatuim sa alegeti farfurii albe pentru ca sunt cele mai versatile, insa puteti alege si cateva colorate pentru a da mai multa viata meselor voastre.


Mai nouă Mai veche