Dosar penal pentru un individ care s-a îmbătat și și-a amenințat fiica cu bătaia, la Valea Glodului

Vineri, 16 septembrie 2022, la ora 03:22, polițiștii Secției de Poliție Rurală Preuteşti au fost sesizați prin 112 de către o femeie din satul Valea Glodului, comuna Vulturești, județul Suceava, cu privire la faptul că tatăl său, pe fondul consumului excesiv de alcool, o amenință cu acte de violență.

În urma cercetărilor, s-a constatat că bărbatul a consumat în mod excesiv băuturi alcoolice, motiv pentru care a provocat scandal la domiciliu și a amenințat-o pe fiica sa cu acte de violență.

Reclamanta a relatat verbal că nu a fost agresată fizic de către tatăl său și a fost îndrumată să depună plângere penală împotriva acestuia în termen de 90 de zile. Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliție Vulturești în vederea luării măsurilor legale.

A fost întocmit formular de evaluare a riscului, din care a rezultat că nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție.

Pentru clarificarea situației de fapt, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Amenințarea”. 

Bărbatul a fost a fost sancționat contravențional pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.
Mai nouă Mai veche