FOTO O motocicletă și două autoturisme implicate într-un accident rutier pe E85, între Cumpărătura și Bunești

Luni, 5 septembrie 2022, la ora 14:55, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe DN 2, în afara localității Cumpărătura, județul Suceava, s-a produs un accident rutier cu victime.

În urma cercetrilor s-a constatat că Vasile F., de 71 ani, din satul Lacu Sărat, comuna Chișcani, județul Brăila, a condus autoturismul Dacia Logan pe DN 2, în afara localității Cumpărătura, având direcția de deplasare dinspre Fălticeni spre Suceava, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns de contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul Audi, care rula din sens opus și era condus de Alexandru S., de 31 de ani, din Bogdănești, județul Suceava. De asemenea, după coliziunea dintre cele două atuevhicule, autoturismul Dacia Logan a acroșat motocicleta care circula în direcția Suceava spre Fălticeni și era condusă de Ovidiu I., de 37 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat prin accident rutier”.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative  și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche