Lemn de foc fără documente confiscat de polițiști, la Sucevița

Marți, 6 septembrie 2022, la ora 21:15, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control pe DN 17A, în Sucevița, județul Suceava, o autoutilitară Ford Transit, iar cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că aceasta era încarcată cu materiale lemnoase.

S-a stabilit că autoutilitara era condusă de Vasile B., care a prezentat pentru control documentele personale, cele ale autoutilitarei, iar pentru cantitatea de materiale lemnoase transportată nu a putut prezența document de proveniență.

S-a procedat la efectuarea de verificări în aplicația „SUMAL CONTROL”, stabilindu-se că pentru autoutilitara nu fusese emis aviz de însoțire pentru transportul de materiale lemnoase.

Având în vedere aspectele constatate, autoutilitara a fost condusă la punctul de descărcare unde personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea a procedat la inventarierea încărcăturii de materiale lemnoase.

Astfel s-a constatat că în autoutilitară se afla cantitatea totală de 2,80 metru cubi lemn foc de esență foioase și rășinoase din speciile fag, paltin de munte și molid, în valoare totală de 404,30 lei.

Pentru acest motive, șoferul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii 171/2010, iar cantitatea de 2,80 metri cubi lemn foc de esență foioase și rășinoase a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.