Trei polițiști examinatori, dintre care un ofițer și doi agenți, angajați la Serviciul de Permise Auto Suceava

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava va beneficia în scurt timp de aportul a trei noi lucrători: un ofițer și doi agenți de poliție.

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a scos la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, o funcție de ofițer specialist I (înmatriculări) și două funcții de agent principal (permise și examinări).

La concursul desfășurat în data de 10 septembrie, organizat centralizat, din cei 25 candidați înscriși pentru funcția de ofițer a fost declarat admis candidatul care a obținut nota finală 9,00, cinci dintre candidați neprezentându-se la concurs. În ceea ce privește concursul pentru ocuparea funcțiilor de agent principal (permise și examinări), desfășurat la aceeași dată tot în sistem centralizat, din cei șase candidați au fost declarați admiși doi, alți doi dintre candidați neprezentându-se la concurs.

Una dintre condițiile de înscriere, atât pentru ofițeri cât și pentru agenți examinatori, a fost deținerea permisului de conducere auto minim categoria B (valabil de cel puţin trei ani), să nu fi avut suspendată exercitarea dreptului de conducere în ultimii trei ani, să nu fi avut permisul de conducere anulat, să aibă vârsta de 23 ani împliniţi şi să nu activeze ca instructor auto sau profesor de legislaţie în cadrul unei şcoli de conducători auto.
Mai nouă Mai veche