VIDEO Un șofer beat a rupt doi copaci și două garduri, la Bădeuți

Marți, 6 septembrie 2022, la ora 18.12, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DN 2H, în localitatea Bădeuți, a avut loc o tamponare în care este implicat un autoturism, care s-a răsturnat în curtea unui imobil.

La fața locului s-a deplasat o patrulă formată dintr-un polițist din cadrul Poliției orașului Milișăuți şi unul de la Postul de Poliţie Iaslovăţ. 

În urma verificărilor, pe DN 2H au fost identificate urmele producerii unui eveniment rutier și un autoturism Audi A6 care prezenta avarii și care în urma impactului cu doi arbuști de lângă partea carosabilă s-a izbit în gardul unui imobil, răsturnându-se.

Autoturismul a fost condus de Alexandru C., din orașul Milișăuți, județul Suceava .

Șoferul emana halenă alcoolică, drept pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat .

Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

2 Comentarii

Mai nouă Mai veche