Bărbat neidentificat, în stare gravă după ce s-a lovit de o țeavă de gaz lângă cimitirul armenesc din Zamca

Marți, 25 octombrie 2022, la ora 21:07, lucrătorii Poliţiei Municipiului Suceava au fost sesizați despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava a fost adusă o persoană de sex masculin, neidentificată, care a fost găsită căzută pe marginea străzii Zamca, vis-a-vis de cimitirul armenesc din municipiul Suceava.

A fost contactat apelantul la 112, Andrei M., care a declarat că în jurul orelor 16.15 se deplasa pe strada Zamcei, în apropierea cimitirului armenesc, ocazie cu care a observat o persoană de sex masculin, vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, care a căzut pe trotuar lovindu-se de o ţeavă de gaz. Acesta a solicitat telefonic un echipaj de ambulanţă la faţa locului.

Persoana în cauză, a fost transportată la UPU Suceava, în stare de inconştienţă, fiind diagnosticat cu „comă etanolică, plagă frontală produsă prin cădere accidentală”.

Se efectuează cercetări cu privire la stabilirea identităţii persoanei în cauză. A fost întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche