Bătaie și scandal, marți seară, în Epicentru. Polițiștii au intervenit și l-au încătușat pe agresor

Marți, 25 octombrie 2022, la ora 23:25, un agent de securitate la firma de paza Romania Security Sistems a reclamat faptul că o persoană de sex masculin sub influența băuturilor alcoolice face scandal în interiorul localului Epicentru și refuză să părăsească incinta localului.

La locul indicat au intervenit polițiștii care l-au identificat pe Florin G., din Ipotești, vizibil sub influența băuturilor alcoolice, care la apariția organelor de poliție a început să facă scandal și adresa cuvinte jignitoare angajaților localului Epicentru.

După înlăturarea lui Florin G. din incinta localului, acesta a continuat să adreseze cuvinte jignitoare în fața localului, s-a manifestat agresiv motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul poliției.

Din discuțiile purtate cu membrii echipajului de intervenție a echipei de paza, a reieșit faptul că au intervenit la fața locului întrucât angajații localului au apăsat butonul de panică deoarece a izbucnit un scandal între Florin G. și Andrei N.

După ce agenții de securitate l-au scos din local pe Andrei N. acesta a continuat să se manifeste agresiv. A fost solicitat un echipaj de ambulanță, iar Andrei N. a refuzat acordarea de îngrijiri medicale sau transportul la unitatea spitalicească.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violențe”.

Florin G. și Andrei N. au fost sancționați contravențional.
Mai nouă Mai veche