Un individ cu manifestări dubioase a atacat clienții unui supermarket din cartierul George Enescu

Marți, 25 octombrie 2022, la orele 20:22, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către Florin C. despre faptul că o persoană de sex masculin s-a manifestat agresiv în incinta magazinului Profi, situat pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

A intervenit o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipiului Suceava, iind identificat Nicolae M., de 31 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orelor 20:20, în timp ce se afla în interiorul magazinului, tânărul a abordat o persoană de sex feminin căreia i-a adresat injurii, fără să existe vreun fel de contact fizic între ei. La un moment dat, în apărarea femeii a intervenit verbal Florin C., agresorul împingându-l pe acesta.

Cu privire la cele întâmplate, cele două victime au declarat faptul că nu doresc să formuleze plângere împotriva agresorului sub aspectul comiterii vreunei fapte de natură penală.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Având în vedere comportamentul agresorului, s-a procedat la internarea acestuia în cadrul Secției de Psihiatrie Burdujeni.
Mai nouă Mai veche