CNAIR a anunțat că plătește 21 mil. lei pentru proiectul pe hârtie al Autostrăzii Nordului

Ministerul Transporturilor a anunțat că a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcției secțiunii Baia Mare-Bistrița a Autostrăzii Nordului (Baia Mare-Suceava).

CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea Studiilor de fezabilitate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului (Baia Mare – Suceava), respectiv pentru Baia Mare – Dej (Lotul 1) și Dej – Bistrița (Lotul 2).

Ofertantul desemnat câștigător în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziție publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L.

Valoarea ofertată pentru proiectarea fiecare lot este următoarea:
  • Pentru Lotul 1 - Baia Mare – Dej, cu prețul de 12.746.666,57 Lei fara TVA.
  • Pentru Lotul 2 - Dej - Bistrița, cu prețul de 8.376.369,89 Lei fara TVA.
Durata ambelor contracte de proiectare este de 18 luni de la data de începere a Contractului (din care 14 de luni – Studiul de Fezabilitate).

„Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a mai transmis compania.

Contractele vor fi semnate în termen de 10 zile, dacă nu există contestații.
Mai nouă Mai veche