Cum au soluționat polițiștii accidentul din centrul Sucevei: avertisment și suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile

Accidentul rutier produs vineri seară în sensul giratoriu din centrul municipiului Suceava nu a putut fi soluționat prin încheierea unei înețelegi amiabile între conducătorii auto implicați. Motivul este acela că, deși nu au fost înregistrate victime, în accident au fost implicate trei autovehicule. În această situație, este obligatoriu ca evenimentul rutier să fie soluționat de lucrătorii Poliției Rutiere.

Conducătorii auto au fost invitați la sediul Poliției municipiului Suceava, acolo unde a fost analizat accidentul și polițiștii au concluzionat că vina pentru producerea coliziunii i-ar aparține conducătoarei autoturismului Volkswagen Passat care a ieșit din parcarea restaurantului McDonald's și a intrat în coliziune cu un autoturismul taxi care ulterior a pătruns pe trotuar, a rupt un gard și a aterizat pe un Mercedes care aștepta la coada de la drive-thru.

Polițiștii au sancționat-o pe tânără cu avertisment și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile pentru „neacordarea de prioritate urmată de producerea unui eveniment rutier fără victime”.

De asemenea, pagubele produse în urma evenimentului vor fi suportate de asiguratorul autoturismului condus de tânără. 

Amintim că accidentul s-a produs vineri seară, în centrul municipiului Suceava. 


Articole similare:
Mai nouă Mai veche