Hoț de curent electric prins în flagrant la Costâna. Avea în podul casei o instalație care ocolea contorul

Vineri, 28 octombrie 2022, la ora 11:55, lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin 112 de către un reprezentant E-ON cu privire la faptul că la locuinţa lui Mihai I., de 56 de ani, din satul Costâna, comuna Todireşti, a fost identificată o instalaţie electrică neautorizată care ocoleşte echipamentul de măsurare a energiei electrice consumate.

La faţa locului a fost identificat proprietarul imobilului care a fost de acord cu verificarea imobilului şi a asistat la efectuarea cercetării la faţa locului.

În urma efectuării cercetării la faţa locului, în podul locuinţei a fost identificată o instalaţie electrică compusă din două fire de cupru cu secţiunea de 2,5 mm2, cu invelitoare de culoare albastru, care interceptează branşamentul şi ocoleşte echipamentul de măsurare a energiei electrice consumate.

Reprezentanţii EON au procedat la eliminarea branşamentului neautorizat, refăcând instalaţia electrică astfel ca energia electrică consumată să fie măsurată de către echipamentul de măsurare.

A fost înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „furt de energie” și „executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

2 comentarii:

  1. Hoț mic care fura de la hoti mari!Se numeste haiduc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă asta se numește hot aia de sus cum se mai numesc??

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.