Invitați din SUA și Marea Britanie la Conferința de educație timpurie Suceava 2022. Acces gratuit pentru cadrele didactice din sistemul public de învățământ

Sâmbătă, 29 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii din învățământul preșcolar și primar sunt invitați la a doua ediție a Conferinței de Educație Timpurie organizată la Suceava. Evenimentul cu tema „Educația vine din inimă!” va avea loc la Școala Filadelfia, începând cu ora 9:00, iar accesul este GRATUIT pentru cadrele didactice din sistemul public de învățământ.

După doi ani care au perturbat învățământul la nivel global și o ediție online, Conferința de Educație Timpurie organizată de Fundația Acorns, prin divizia de evenimente First7 - Parents & Educators Coaching, revine la formatul cu participare în sală și aduce în fața cadrelor didactice din regiunea Moldovei, specialiști în educație timpurie recunoscuți pentru contribuția la îmbunătățirea sistemelor de învățământ la nivel global.

Tema acestei conferințe este una care invită la abordarea învățării din perspective multiple, pentru toate tipurile de inteligențe. Sesiunile de training au fost create pornind de la conceptul de „stare de bine” în sala de clasă, importantă în acumularea de cunoștințe și deprinderi relevante în viitor. Modul în care dezvoltăm aceste arii astăzi se va reflecta în viața de adult a noilor generații. Va fi o editie pentru viitor, ancorată în prezent.

Ne păstram elementul diferențiator, și anume participarea speaker-ilor cu activitate la nivel mondial, pentru a da posibilitatea și cadrelor didactice din România de a fi la curent cu cele mai noi strategii și de a primi același tip de informație precum colegii lor din alte țări.” Valentina Secară, fondatoarea Conferinței de Educație Timpurie.

Cei 3 specialiști care vor fi prezenți la Conferința de Educație Timpurie de la Suceava sunt:
  • Pamela Mundy - colaborează în calitate de expert în educație timpurie cu numeroase organizații internaționale, inclusiv școli și ministere ale educației. Deține funcția de consultant pentru BBC și Channel 4 Learning pe probleme de educație, este co-autor al programului online de leadership în educație timpurie de la Oxford University Press și a colaborat cu Departamentul pentru Educație al Guvernului Britanic la elaborarea, dezvoltarea și derularea programului national dedicat primilor ani de formare a copilului.
  • Shonette Bason-Wood este un trainer diferit ca stil și discurs, de la aspectul fizic la capacitatea de a cultiva un nivel cu totul nou de gândire. În prezentările sale, Shonette generează emoție, interes, pasiune și dorința de a crea o cultură educațională puternică și pozitivă, de care să poată beneficia orice grădiniță sau școală. Conceptul ei ”Spread the Happiness” a câștigat fani în peste 35 de țări.
  • Stuart Stotts - autor, muzician și formator educațional ce provine din Madison, Wisconsin. Din 1987, Stuart a lucrat cu școli din întreaga lume, încurajând muzica, povestea și creativitatea elevilor și profesorilor.

Detaliile Conferinței de Educație Timpurie de la Suceava pot fi consultate accesând link-ul: https://first7.ro/conferinte/conferinta-educatie-timpurie/editia-2022/suceava/

Cadrele didactice din sistemul public de învățământ se pot înscrie GRATUIT. Înscrierea angajaților din instituțiile private este posibilă printr-un e-mail la office@first7.ro.


Despre Conferința de Educație Timpurie FIRST7

Conferința de Educație Timpurie este o inițiativă a Fundației Acorns prin FIRST7 - Centrul de training pentru părinți și educatori, al cărei scop este de a oferi personalului din educație soluții practice de predare, adaptate nevoilor copilului mileniului 3.

Conferința de Educație Timpurie se adresează educatorilor, învățătorilor, psihologilor, pedagogilor, îngrijitorilor și asistenților medicali din creșe, grădinițe și școli, precum și coordonatorilor responsabili cu întocmirea planificărilor pentru activitățile educaționale ale copiilor cu vârste între 0 și 10 ani și aduce anual în România experți internaționali în educație timpurie ce prezintă concepte noi și abordează subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.
Mai nouă Mai veche