Lăsat fără bani și telefon în timul unei cumătrii, la Ilișești

Marți, 25 octombrie 2022, la ora 14.50, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați de Constantin T., din Câmpulung Moldovenesc, cu privire la faptul că în data de 22 octombrie 2022, în timp ce se afla la o cumătrie care a avut loc la locuința lui Gheorghe S. din comuna Ilișești, i-a fost sustrasă o sumă de bani și telefonul mobil.

În urma verificărilor a rezultat că sâmbătă, 22 octombrie, Constantin T. s-a deplasat în comuna Ilișești, unde a fost invitat la o cumătrie care a avut loc la domiciliul lui Gheorghiță S., având asupra suma de 300 de euro și telefonul mobil.

Bărbatul a consumat băuturi alcoolice și pe fondul consumului de alcool a adormit pe o canapea din interiorul locuinței unde a avut loc evenimentul, iar la un moment dat Loredana M., care a participat și ea la eveniment, i-a sustras suma de 300 de euro din buzunarul exterior al hainei sale și telefonul mobil care se afla în buzunarul de la pantaloni.

Persoana vătămată a declarat faptul că, fiind sub influența băuturilor alcoolice și pentru a evita un scandal, nu a solicitat persoanei în cauză să-i restituie banii și nu a sesizat lucrătorii de poliție, crezând că ulterior va putea recupera banii pe cale amiabilă.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche