O mașină a ars ca o torță, sâmbătă dimineață, într-o parcare din Fălticeni

Sâmbătă, 29 octombrie 2022, la ora 02:55, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către Paul S. cu privire la faptul că arde o mașină în fața magazinului Simos de pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni.

La momentul sosirii la fața locului incendiul se manifesta violent la autoturismul Volkswagen Golf V, proprietatea lui Bogdan H., de 28 de ani, aflat în parcarea din fața blocului de pe bulevardul 2 Grăniceri. Incendiul a afectat și elementele de caroserie ale unui alt autoturism parcat în fața sa, marca Nissan Qashqai.

La fața locului au intervenit pompierii militari, care au procedat la localizarea și stingerea incendiului, în urma căruia a ars autoturismul marca VW Golf în totalitate iar elemente de caroserie de la partea din spate a autoturismului marca Nissan s-au degradat ca urmare a efectului termic.

Pompierii militari au stabilit sursa probabilă de aprindere „scurt circuit electric”.

S-a luat legătura telefonic cu proprietarul autoturismului, care a relatat faptul că autoturismul a fost parcat în acel loc în seara de 27 octombrie 2022, acesta menționând faptul că nu se află în localitate, fiind plecat la muncă.

În urma evenimentului nu au existat victime omeneşti, ci doar pagube materiale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche