Tânăr găsit beat la volanul unei mașini cu numerele roșii expirate, pe bulevardul Calea Unirii din Suceava

Vineri, 28 octombrie 2022, în jurul orelor 22.10, patrula de siguranță publică din cardul Biroului Ordine Publică, în timp ce efectua serviciul de patrulare, a oprit pentru control autoturismul Ford Focus, cu număr de circulație provizoriu, care se deplasa pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava.

La volan a fost identificat Marian M., de 21 de ani, iar în urma verificării s-a constatat că Autorizația de circulație provizorie pentru autoturism este expirată, aceasta fiind valabilă din data de 29 decembrie 2021 până la data de 27 ianuarie 2022, fiind depășit și termenul celor 90 de zile de valabilitate de la finalizarea stării de alertă (8 iunie 2022).

De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilometru, rezultatul a fost de 0.46 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche