Ofițer de poliție fotografiat dezbrăcat după o partidă de sex cu o colegă, în mașina de serviciu, pe câmp

O anchetă internă este în curs de desfășurare la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, după ce o fotografie cu un polițist dezbrăcat într-o mașină de poliție a fost trimisă la Ministerul de Interne.

Potrivit vremeanouă.ro, fotografia a fost trimisă la MAI de un martor care a mai spus că polițistul a fost surprins dezbrăcat după ce întreținuse relații sexuale cu o colegă de serviciu în mașină, undeva pe un câmp din sudul județului. Incidentul s-a petrecut la începutul lunii august.

După ce fotografia a ajuns la minister, polițiștii de la Protecție Internă au început investigațiile și asfel a fost identificat „personajul” din imagine, un ofițer care a doua zi și-a depus dosarul de pensionare.

Acesta a susținut însă că la mijloc era de fapt o răzbunare a unui individ pe care îl cerceta într-un dosar de trafic de persoane.

Polițistul ar fi fost identificat întâmplător, după ce ar fi fost întrebat dacă recunoaște personajul din fotografie sau mașina, pentru că, fiind neclară, imaginea nu oferea prea multe detalii. Când a văzut poza, polițistul a recunoscut că el era în fotografie și tot atunci i s-ar fi sugerat să se pensioneze, pentru a putea fi evitat un scandal mai mare, potrivit aceleiași surse.
Mai nouă Mai veche