Urmărire cu focuri de armă, la Rădăuți, după un recidivist depistat la volan beat și fără permis. A fost prins și reținut în arest

Vineri, 28 octombrie 2022, la ora 14:30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți Rădăuți în timp ce efectua activități de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Horea din localitate a efectuat semnal de oprire a autoturismului Mercedes Benz, despre care existau date și indicii că este condus de Adrian Beghean, de 30 de ani, persoană care nu posedă permis de conducere.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițistului, echipajul de poliție a pornit în urmărirea vehiculului suspect pe mai multe străzi din Rădăuți, iar în momentul în care s-a ajuns într-o zonă periferică izolată, agentul de poliție care se afla pe scaunul din dreapta față a autospecialei de poliție a efectuat din mers două focuri de armă în plan vertical și alte două focuri în direcția vehiculului.

Astfel, s-a reușit interceptarea și imobilizarea autovehiculului în apropierea locuințelor sociale din strada 1 Mai, unde domiciliază suspectul.

Bărbatul se afla singur în autoturism și a fost imobilizat și încătușat. El a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți și fiind testat cu aparatul etilometru, acesta a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto nu este cunoscut în evidențe ca posesor de permis auto pentru nicio categorie de vehicul.

În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, s-a concluzionat faptul că se impune luarea unei măsuri preventive față de suspectul aflat în stare de recidivă postcondamnatorie. S-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche