Cutii si containere din plastic de calitate marca Schoeller

 

Lideri in solutii de ambalare din plastic, cei de la Schoeller Allibert ne pot pune la dispozitie numeroase modele de cutii, navete, containere si multe alte ambalaje si recipiente, ce pot fi utilizate in foarte multe domenii de activitate si in foarte multe sarcini. Produsele lor s-au diversificat si imbunatatit in mod constant, de la un an la altul iar clientii au atat posibilitatea de a le achizitiona permanent cat si de a le inchiria pentru anumite perioade de timp.

Fara indoiala ca in in ultimii ani si pana in prezent, plasticul a devenit un material pe care il folosim zi de zi. Desigur, nu in sensul ca il folosim in forma bruta ci ca folosim produse realizate din plastic, ambalaje folosite pentru diverse sarcini. Pet-uri, cutii pentru alimente sau navete din pastic sunt utilizate zi de zi de fiecare dintre noi. In zonele rurale inca se mai bea apa de la fantana insa intr-un oras apa de la robinet nu este asa buna de baut, multi oameni cumparand apa de baut. Dupa cum bine stim cu totii, pentru ca orice se poate vinde in ziua de azi, si apa potabila este vanduta nu de un singur brand ci de zeci, poate chiar mii de branduri punandu-ne in imposibilitatea de a face cea mai buna alegere.

Ne putem intreba totodata, ce ii face pe oameni sa aleaga un anumit produs. Si nu numai in cazul apei de baut si in cazul oricarui produs care este vandut in ambalaje de plastic. Exista mai multe aspecte determinante care ii fac pe oameni sa aleaga un anumit produs si nu altele. Un prim aspect ar si cel al publicitatii care ii este facuta acelui produs si acelui brand. Avand la dispozitie foarte multe metode de promovare, o firma isi poate face cunoscute produsele absolut oricarei categorii de persoane, din orice zona. Si chiar daca produsul respectiv nu ofera calitatile pentru care este laudat, curiozitatea ii impinge pe indivizi sa il incerce macar o data pentru a fi siguri ca este sau nu asa cum spun altii si cum spun cei care il vand.

Aspectul care ii face pe oameni sa aprecieze un produs si sa continuie sa il achizitioneze si cu alta ocazie este calitatea acestuia, fie ca vorbim despre consumabile sau alte produse. Pentru produsele alimentare si bauturi este important sa fie mereu proaspete si sa-si pastreze calitatile cat mai mult timp, nu de ordinul saptamanilor sau a lunior, dar sa fie la fel de fresh pana cand sunt consumate, la cateva zile dupa ce sunt cumparate sau produse.

Pe langa calitate, ne putem referi si la publicitatea care ii este facuta unui produ, un alt aspect ce ii determina pe oameni sa il achizitioneze este ambalajul. Orice brand care vrea sa isi vanda un produs care este nevoie sa fie ambalat consulta o firma care sa se ocupe de designul, forma,  marimea si calitatea ambalajului. Daca pubicitatea este importanta si chiar daca, calitatea produsului in sine este superioara, daca produsul este livrat intr-un ambalaj cu un design neatragator, care „nu prinde la public” nu se va putea bucura pe deplin de aprecierile consumatorilor iar brandul care il produce nu va putea vinde atat de multe produse cat ar fi fost estimat. Asadar, chiar daca mai important este ca un ambalaj sa fie realizat din materiale de calitate, sa fie rezistent, unde este cazul, si sa  deserveasca fara probleme sarcinilor pentru care este destinat, pentru majoritatea oamenilor este important ca acesta sa arate bine pentru a-i atrage, intr-o mai mica sau mai mare masura.

Printre aceste noi imbunatatiti isi au locul si navete Schoellerallibert.com stivuibile din plastic, utilizate la amplasarea produselor in vederea depozitarii sau a transportului. Acestea reprezinta solutii practice pentru depozitarea de fructe sau legume si sunt folosite de foarte multi producatori de astfel de alimente. Pot fi folosite de altfel si intr-o gospodarie pentru depozitarea unei mari varietati de lucruri: unelte, scule, aparate de mici dimensiuni sau chiar si in locuinta unde le putem folosi pentru a pune in ele borcane sau sticle.

Ca orice alt produs, aceste navete stivuibile din plastic trebuie sa indeplineasca anumite standarde si conditii care sa satisfaca nevoile utilizatorilor. Este important in primul rand ca acestea sa fie rezistente, sa rezistea la utilizari zilnice si sa poata fi incarcate la capacitate maxima de fiecare data. De aceea, companiile care le produc trebuie sa utilizeze doar cele mai bune materiale care sa ofere produselor rezistenta dorita dar care sa nu fie nici prea grele, adica plasticul folosit sa nu aiba o densitate foarte mare. Fiind usoare dar in acelasi timp foarte rezistente, aceste navete sunt in consecinta usor si sigur de manevrat, greutatea lor cat mai mica fiind un alt aspect de care o firma ca produce aceste navete trebuie sa tina cont.

Dimensiunile navetelor raman la alegerea clientilor insa si acestea, ca orice alt produs sunt realizate in anumite dimensiuni si volume considerate standard si sunt destinate unor anumite sarcini, chiar daca in cele din urma persoanele care le cumpara le utilizeaza cum li se pare mai usor si mai comod. Faptul ca pot fi stivuite este un plus al acestora, oferindu-ne o economie de spatiu intr-o anumita zona dar fiind si usor de carat, cand sunt stivuite.

Alegand solutiile propuse de cei de la Schoeller, vom putea desfasura mai usor, mai sigur si mai rapid activitati de ambalare, depozitare sau transport.

 


Mai nouă Mai veche