Femeie rănită după ce s-a izbit cu mașina într-un camion, într-o intersecție din Dolhasca

La 04 noiembrie 2022, ora 18:00, Carmen S., de 53 de ani, din comuna Sascut, județul Bacău, în timp ce conducea autoturismul Nissan pe DJ 208, dinspre Dolhasca către Siliștea Nouă, la intersecția cu DJ 208I nu a acordat prioritate de trecere autotractorului Man și a intrat în coliziune cu acesta.

După producerea accidentului, cei doi conducători auto au încheiat un formular de înțelegere amiabilă la fața locului.

Ulterior conducătoarea autoturimsului s-a prezentat la Spitalul județean Suceava, unde a fost investigată de medicul de gardă și i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, contuzie coloană cervicală”, fără a rămâne internată.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul județean Suceava

A fost luată legătura telefonic cu conducătorul camionului, Florinel B., care a declarat faptul că la acel moment se află se află pe raza județului Galați, urmând a se prezenta în cel mai scurt timp la Poliția municipiului Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face femeia, care nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecție.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche