FOTO Accident grav la Vicovu de Sus. Un bărbat a murit după un impact violent între două mașini

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri după-amiază în localitatea Vicovu de Sus din județul Suceava. În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule.

Accidentul s-a produs miercuri, 2 noiembrie 2022, în jurul orei 16.00, în zona Plai din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava. Un autoturism Audi s-a izbit violent într-un microbuz Volkswagen Transporter care făcea o manevră de întoarcere.

În urma impactului, șoferul microbuzului a rămas încarcerată.

Au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Persoana încercerată a fost extrasă din autovehicul de pompierii militari și predată echipajelor medicale și paramedicale.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani căruia i s-a aplicat manevrele de resuscitare, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Ulterior, personalul medical a pronunț decesul victimei.

În autoturismul Audi se aflau doi tineri care au fost monitorizați de către echipajele medicale.

Șoferul autoturismului, un localnic de 26 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,59 mg/l alcool în aerul expirat.
 

2 Comentarii

  1. Ai omort un om ma un tata ma sa platesti cu viata pt viata nemernicule daca era unul din neamul vostru in locul lui Drum lin Anghel si putere lui Rita imi pare rau ca asa tia fost o moarte cruda luata de un betiv

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa se întâmplă când iei permisu pe barabule, te omori singur

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche