Mandat de arestare pe 30 de zile pentru individul beat și fără permis urmărit în trafic și oprit cu focuri de armă, la Rădăuți

La data de 28 octombrie 2022, în jurul orelor 14:30, Adrian Beghean a fost surprins în flagrant în timp ce conducea autoturismul Mercedes Benz cu numărul de înmatriculare de Italia pe drumurile publice din municipiul Rădăuți și în afara localității Frătăuții Vechi, neconformându-se semnalelor regulamentare de oprire efectuate de echipajul de poliție, fiind efectuat uz de armă în vederea opririi forțate a vehiculului în cauză și imobilizarea conducătorului auto, totodată acesta din urmă provocând producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Fiind testat cu aparatul etilometru, a rezultat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, ca urmare a interogării bazelor de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, s-a concluzionat faptul că se impune luarea unei măsuri preventive față de bărbat, aflat în stare de recidivă postcondamnatorie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, la 28 octombrie.

La data de 4 noiembrie 2022, inculpatul a fost prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți, iar prin încheierea din aceeași zi față de acesta a fost emis un mandat de arstare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile de la data punerii în executare a acestuia.

Inculpatul Beghean Adrian a fost identificat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche